Program

                    PRATEĆI PROGRAM

 • Na štandu Neodenta – u petak 7.10.2022. u 12h - doc. dr Tatjana Savić-Stanković: Izbeljivanje zuba - LIVE prezentacija na pacijentu. Prikaz tehnike ambulantnog beljenja zuba primenom White Smile Flash lampe. Rad po sistemu korak po korak. Terapiju će pratiti objašnjenje i diskusija. Istog dana, u 13.30h, interaktivna radionica, dr Bojan Dželetović uz asistenciju g. Damjana Gorenca, W&H - Higijena i dezinfekcija u stomatološkoj praksi. Kako efikasno sprečiti širenje bakterija? Prikaz rada sa sredstvima i uređajima za higijenu i dezinfekciju na izloženom stomatološkom radnom mestu
 • Na štandu Tim Co - dr Miloš Ljubičić, stručnjak u oblasti digitalne stomatologije, pokazaće prednosti digitalnog otiska i tehnike skeniranja. Zubni tehničar, Bogdan Bulić, iz zubne laboratorije Bulić, pokazaće prednosti novog softvera za dizajn protetskih nadoknada. U subotu 09.10.2022. - workshop radionice u sklopu digitalne stomatologije, skeniranje intraoralnim skenerima.
 • Na štandu Kreativ-Fogklinika Kft. - prezentacije o mađarskoj medicini I stomatološkoj klinici Kreativ, na ruskom jeziku i srpskom jeziku na svaka 2 sata. Prijave za konsultacije, preglede, operaciju i ugradnju zuba u klinici. Mogućnost kupovine poklon bonova u vrednosti od 100 eura za bilo koju proceduru u stomatološkoj ordinaciji.
 • Na štandu Four Dental - sva tri dana sajma u terminu od 12h do 14h, biće održavane radionice I konsultacije koje će držati dr Atlagić, na temu sterilizacija I dezinfekcija u stomatologiji.
 • Na štandu Plavog kruga - besplatno merenje šećera u krvi, krvnog pritiska i indeksa biomase; saveti i edukacija za obolele od dijabetesa
 • Na štandu Instituta za transfuziju krvi - akcija dobrovoljnog davanja krvi..
 • Na štandu firme B.P. EUROGRUPA – besplatna masaža za posetioce
 • Na štandu Žena plus (Asocijacija za pomoć ženama ugroženih HIV-om) – edukativni materijali za posetioce
Organizator
Medijski partneri
Hotel partneri
Zemlje
 • Srbija 43
 • Irak 2
 • Severna Makedonija 2
Ukupan broj učesnika: 57

Cenimo Vašu privatnost

Mi i naši partneri skladištimo ili pristupamo informacijama na uređajima, kao što su kolačići i obrađujemo lične podatke, poput jedinstvenih identifikatora i standardnih informacija koje uređaj šalje u dole navedene svrhe. U takve svrhe možete kliknuti na saglasnost za obradu našeg i naših partnera. Ili možete da kliknete da odbijete pristanak ili pristupite detaljnijim informacijama i promenite svoje želje pre nego što pristanete. Vaše postavke će se odnositi samo na ovu veb lokaciju. imajte na umu da za obradu vaših ličnih podataka možda neće biti potreban vaš pristanak, ali imate pravo da prigovorite takvoj obradi. U bilo kom trenutku možete promeniti svoje postavke vraćanjem na ovu veb stranicu ili posetite našu politiku privatnosti.