BOLNICA ELYTIS

04-10-2022 08:55

Multidisciplinarna bolnica ELYTIS (Jaši, Rumunija), sa ukupnom površinom od 4.500 kvadratnih metara, ima medicinsku opremu visokih performansi, što omogućava složene procedure. Bolnica obuhvata dnevnu hospitalizaciju, apoteku, sale za tretmane i mnoga odeljenja specijalizovana za različite oblasti. Celokupno kliničko osoblje je obučeno u modelima empatičke komunikacije i emocionalne podrške i može izgraditi efikasan terapijski odnos sa pacijentom i njegovom porodicom.

Bolnica Elytis ima izuzetno obučeno medicinsko osoblje, moderne tehnologije i najsavremeniju medicinsku opremu za snimanje, sa visokom stopom uspešnosti dijagnostike i intervencija, snimanjem na licu mesta i radiologijom.

Bolnica ELITIS, pored ostalog, nudi radiološka i druga medicinska snimanja visokog učinka, sa specijalistima i savremenom opremom: Ultrazvuk, CT skeniranje, MRI (magnetna rezonanca), X-zraci (rendgen), Mamografija, Skeniranje koštane gustine (DEXA).

Share this article to:
Organizator
Medijski partneri
Hotel partneri
Zemlje
  • Srbija 47
  • Hrvatska 3
  • Bugarska 2
Ukupan broj učesnika: 64

Cenimo Vašu privatnost

Mi i naši partneri skladištimo ili pristupamo informacijama na uređajima, kao što su kolačići i obrađujemo lične podatke, poput jedinstvenih identifikatora i standardnih informacija koje uređaj šalje u dole navedene svrhe. U takve svrhe možete kliknuti na saglasnost za obradu našeg i naših partnera. Ili možete da kliknete da odbijete pristanak ili pristupite detaljnijim informacijama i promenite svoje želje pre nego što pristanete. Vaše postavke će se odnositi samo na ovu veb lokaciju. imajte na umu da za obradu vaših ličnih podataka možda neće biti potreban vaš pristanak, ali imate pravo da prigovorite takvoj obradi. U bilo kom trenutku možete promeniti svoje postavke vraćanjem na ovu veb stranicu ili posetite našu politiku privatnosti.