CURASEPT

04-10-2022 08:50

Curasept kompanija osnovana je 2001. godine u Italiji i od tada predstavlja najbolji izbor kvalitetne opreme za oralnu higijenu, sa prepoznatljivim dizajnom četkica za zube. Pomalo futuristički pristup oralnoj higijeni nije slučajan - stručnjaci u Curasept Srbija smatraju da je inovativnost neophodna u stomatologiji, kao oblasti medicine koja se razvija i napreduje, a sa njom i znanja i umeće naših stomatologa.

Curasept oprema za oralnu higijenu može se pronaći u svim bolje opremljenim apotekama i drogerijama, i to sa razlogom.

Najkvalitetnije klasične i interdentalne četkice za zube, paste za zube, tečnosti za ispiranje usta, gelovi i konac za čišćenje zuba proizvodi su koji čine dnevnu rutinu brojnih građana koji su poslušali savete stomatologa i odlučili se za Curasept.

U ponudi je veliki izbor četkica za zube za različite potrebe korisnika - od ekstremno mekanih vlakana i za najosetljivije desni, do srednje mekanih vlakana i četkica namenjenih deci i onima sa privremenim protezama, koje zahtevaju posebnu negu i malo više izdvojenog vremena.

Share this article to:
Organizator
Medijski partneri
Hotel partneri
Zemlje
  • Srbija 47
  • Hrvatska 3
  • Bugarska 2
Ukupan broj učesnika: 64

Cenimo Vašu privatnost

Mi i naši partneri skladištimo ili pristupamo informacijama na uređajima, kao što su kolačići i obrađujemo lične podatke, poput jedinstvenih identifikatora i standardnih informacija koje uređaj šalje u dole navedene svrhe. U takve svrhe možete kliknuti na saglasnost za obradu našeg i naših partnera. Ili možete da kliknete da odbijete pristanak ili pristupite detaljnijim informacijama i promenite svoje želje pre nego što pristanete. Vaše postavke će se odnositi samo na ovu veb lokaciju. imajte na umu da za obradu vaših ličnih podataka možda neće biti potreban vaš pristanak, ali imate pravo da prigovorite takvoj obradi. U bilo kom trenutku možete promeniti svoje postavke vraćanjem na ovu veb stranicu ili posetite našu politiku privatnosti.