PROFARM

04-10-2022 08:46

Kompanija Profarm d.o.o. je osnovana 1955. godine u Beogradu. Godine 2019. Profarm preuzima proizvodnju dentalnih materijala (know-how) od Galenike a.d., sa ciljem da nastavi proizvodnju dobro poznatih bendova i proširi asortiman novim proizvodima.

Danas, Profarm posluje sa velikim brojem partnera u zemlji i inostranstvu. Proizvodi iz njihovog asortimana, namenjeni primeni u stomatološkoj protetici, estetskoj i restaurativnoj stomatologiji, kao i preventivnoj stomatologiji, mogu se naći na štandovima mnogih veletrgovina na ovogodišnjem sajmu Medident.

Share this article to:
Organizator
Medijski partneri
Hotel partneri
Zemlje
  • Srbija 47
  • Hrvatska 3
  • Bugarska 2
Ukupan broj učesnika: 64

Cenimo Vašu privatnost

Mi i naši partneri skladištimo ili pristupamo informacijama na uređajima, kao što su kolačići i obrađujemo lične podatke, poput jedinstvenih identifikatora i standardnih informacija koje uređaj šalje u dole navedene svrhe. U takve svrhe možete kliknuti na saglasnost za obradu našeg i naših partnera. Ili možete da kliknete da odbijete pristanak ili pristupite detaljnijim informacijama i promenite svoje želje pre nego što pristanete. Vaše postavke će se odnositi samo na ovu veb lokaciju. imajte na umu da za obradu vaših ličnih podataka možda neće biti potreban vaš pristanak, ali imate pravo da prigovorite takvoj obradi. U bilo kom trenutku možete promeniti svoje postavke vraćanjem na ovu veb stranicu ili posetite našu politiku privatnosti.