NEODENT

03-10-2022 13:40

Kompanija Neodent će na Medidentu, na u okviru interaktivnih radionica na svom štandu, 7. oktobra 2022, organizovati prezentaciju ambulantnog izbeljivanja zuba na pacijentu, primenom White Smile Flaesh lampe.

Biće prikazan i rad sa sredstvima i uređajima za higijenu i dezinfekciju na izloženom stomatološkom radnom mestu, da bi se efikasno sprečilo širenje bakterija.

Neodent ove godine slavi 25 godina od osnivanja pa će svoje verne kupce nagrađivati i poklonima.

Share this article to:
Organizator
Medijski partneri
Hotel partneri
Zemlje
  • Srbija 47
  • Hrvatska 3
  • Bugarska 2
Ukupan broj učesnika: 64

Cenimo Vašu privatnost

Mi i naši partneri skladištimo ili pristupamo informacijama na uređajima, kao što su kolačići i obrađujemo lične podatke, poput jedinstvenih identifikatora i standardnih informacija koje uređaj šalje u dole navedene svrhe. U takve svrhe možete kliknuti na saglasnost za obradu našeg i naših partnera. Ili možete da kliknete da odbijete pristanak ili pristupite detaljnijim informacijama i promenite svoje želje pre nego što pristanete. Vaše postavke će se odnositi samo na ovu veb lokaciju. imajte na umu da za obradu vaših ličnih podataka možda neće biti potreban vaš pristanak, ali imate pravo da prigovorite takvoj obradi. U bilo kom trenutku možete promeniti svoje postavke vraćanjem na ovu veb stranicu ili posetite našu politiku privatnosti.