CLEAN SUPPORT

03-10-2022 12:05

Kompanija Clean support d.o.o. bavi se prodajom mašina i opreme za održavanje vrhunske higijene, usisivača professional i komercijalnih, servisiranjem mašina za čišćenje, prodajom rezervnih delova, obukom, konsaltingom za higijenu u industriji.

Zvanični je distributer renomiranih proizvođača mašine i opreme za održavanje vrhunske higijene (partnera Comac i Tecnovap).

Na Sajmu Medident 2022. izložiće mašine za pranje podova marke Comac (Comac L 20 mašina za pranje podova) i, prvi put na Medidentu, EVO Sanitizer parni čistač za čišćenje i sanitaciju u bolnicama, ustanovama za negu starijih, medicinskim, stomatološkim itd. proizvođača Tecnovap (Italija), mašine za sanitaciju (ozdravljenje) svih površina: podova, zidova, mobilijara, opreme u zdravstvenim ustanovama.

Share this article to:
Organizator
Medijski partneri
Hotel partneri
Zemlje
  • Srbija 47
  • Hrvatska 3
  • Bugarska 2
Ukupan broj učesnika: 64

Cenimo Vašu privatnost

Mi i naši partneri skladištimo ili pristupamo informacijama na uređajima, kao što su kolačići i obrađujemo lične podatke, poput jedinstvenih identifikatora i standardnih informacija koje uređaj šalje u dole navedene svrhe. U takve svrhe možete kliknuti na saglasnost za obradu našeg i naših partnera. Ili možete da kliknete da odbijete pristanak ili pristupite detaljnijim informacijama i promenite svoje želje pre nego što pristanete. Vaše postavke će se odnositi samo na ovu veb lokaciju. imajte na umu da za obradu vaših ličnih podataka možda neće biti potreban vaš pristanak, ali imate pravo da prigovorite takvoj obradi. U bilo kom trenutku možete promeniti svoje postavke vraćanjem na ovu veb stranicu ili posetite našu politiku privatnosti.