TIM CO.

03-10-2022 11:15

Kompanija Tim Co. d.o.o. bavi se prodajom medicinske rendgen opreme. Jedan sektor se bavi samo prodajom stomatološke opreme. Podeljen je u dva dela, jedan deo se bavi prodajom stomatološke rendgen opreme brenda Dexis (bivši KAVO), a drugi deo se bavi digitalnom stomatologijom (intraoralni skeneri, softveri za protetske nadoknade i 3D printeri). Brendovi su Medit, ExoCad, SprintRay. Pored toga, Tim Co se bavi i dentalnim mikroskopima kineskog proizvođača Zumax.

Na štandu će biti organizovano premijerno predstavljanje američkog Brenda Sprint Ray, koji je proizvođač 3D printera za privremene i stalne protetske nadoknade. Radi se o uređaju SprintRay Pro 95s koji može štampati hirurške gajdove, okluzalne zaštite, WAX-UP modele, krunice I mostove itd.

U subotu 8. oktobra Tim Co organizuje workshop radionice u sklopu digitalne stomatologije, radiće se skeniranje Medit intraoralnim skenerima, sa modelima i500, i600, i700 wireless.

Istog dana na štandu će na raspolaganju biti dr Miloš Ljubičić, koji je stručni saradnik kompanije u oblasti digitalne stomatologije. Pokazaće sve prednosti digitalnog otiska kao i tehnike skeniranja. Tu će biti i zubni tehničar Bogdan Bulić iz zubne laboratorije Bulić, koji će biti na raspolaganju da svim zainteresovanim posetiocima pokaže prednosti ExoCad softvera za dizajn protetskih nadoknada.

Share this article to:
Organizator
Medijski partneri
Hotel partneri
Zemlje
  • Srbija 47
  • Hrvatska 3
  • Bugarska 2
Ukupan broj učesnika: 64

Cenimo Vašu privatnost

Mi i naši partneri skladištimo ili pristupamo informacijama na uređajima, kao što su kolačići i obrađujemo lične podatke, poput jedinstvenih identifikatora i standardnih informacija koje uređaj šalje u dole navedene svrhe. U takve svrhe možete kliknuti na saglasnost za obradu našeg i naših partnera. Ili možete da kliknete da odbijete pristanak ili pristupite detaljnijim informacijama i promenite svoje želje pre nego što pristanete. Vaše postavke će se odnositi samo na ovu veb lokaciju. imajte na umu da za obradu vaših ličnih podataka možda neće biti potreban vaš pristanak, ali imate pravo da prigovorite takvoj obradi. U bilo kom trenutku možete promeniti svoje postavke vraćanjem na ovu veb stranicu ili posetite našu politiku privatnosti.