KREATIV - FOGKLINIKA KFT

05-10-2022 09:06

Stomatološka klinika Kreativ specijalizovana je za hirurgiju, implante, kalemljenje kostiju, podizanje sinusa, porcelanske krunice i mostove.


U Stomatološkoj klinici Kreativ je all inclusive cena: uzima u obzir sve - cenu materijala i cenu rada medicinskog osoblja klinike. Sa takvim cenama, pacijentima je zgodno da planiraju svoje troškove.


Klinika se striktno pridržava evropskih protokola lečenja, isto kao i u Nemačkoj i drugim evropskim zemljama. I to je garancija visokog kvaliteta i pokazatelj zaštite interesa pacijenata.


Sve organizacione probleme za lečenje pacijenata preuzima klinika.


U bliskoj budućnosti, klinika će obaviti operacije izgradnje koštanog tkiva na račun rebara pacijenta.


Ovo je 100% uspešan metod, pogodan za pacijente koji su rizični zbog dijabetesa, genetske predispozicije za odbacivanje veštačkih materijala i za teške pušače.


Ova nova metoda je manje traumatična u poređenju sa metodom presađivanja koštanog materijala iz vilice pacijenta, koja takođe ima stopu održivosti od 100 odsto.

Share this article to:
Organizator
Medijski partneri
Hotel partneri
Zemlje
  • Srbija 33
  • Hrvatska 3
  • Crna Gora 3
Ukupan broj učesnika: 49

Cenimo Vašu privatnost

Mi i naši partneri skladištimo ili pristupamo informacijama na uređajima, kao što su kolačići i obrađujemo lične podatke, poput jedinstvenih identifikatora i standardnih informacija koje uređaj šalje u dole navedene svrhe. U takve svrhe možete kliknuti na saglasnost za obradu našeg i naših partnera. Ili možete da kliknete da odbijete pristanak ili pristupite detaljnijim informacijama i promenite svoje želje pre nego što pristanete. Vaše postavke će se odnositi samo na ovu veb lokaciju. imajte na umu da za obradu vaših ličnih podataka možda neće biti potreban vaš pristanak, ali imate pravo da prigovorite takvoj obradi. U bilo kom trenutku možete promeniti svoje postavke vraćanjem na ovu veb stranicu ili posetite našu politiku privatnosti.