MICRO LINE

05-10-2022 09:05

Privredno društvo Micro line d.o.o. iz Trstenika osnovano je 1996. godine kao firma za proizvodnju i servis stomatoloških nasadnih instrumenata. Danas ova kompanija izvozi svoje proizvode u više evropskih zemalja i na američko tržište.

Glavni i finalni proizvod je stomatološka turbina različitih modela, dok najveći obim ima proizvodnja turbo kola za potrebe raznih proizvođača turbina u svetu, gde se turbo kola ove kompanije ugrađuju u turbine kao prva ugradnja i kao rezervni deo za potrebe servisa.

Micro line poseduje najsavremeniju opremu koju zahteva ova proizvodnja, a spada u najprecijzniju proizvodnju u mašinstvu, jer se svi delovi rade sa tačnošću od nekoliko mikrona.

Na Medidentu 2022. Micro line se predstavlja premijerno, ali i stomatološke turbine i druge proizvode za stomatologiju na ovdašnjem tržištu.

Kompanija za vreme Medidenta planira prodajnu akciju, odnosno sajamski popust koji će trajati do kraja oktobra, a cene će biti od 15% do 20 % niže od regularnih cena.

Share this article to:
Organizator
Medijski partneri
Hotel partneri
Zemlje
  • Srbija 47
  • Hrvatska 3
  • Bugarska 2
Ukupan broj učesnika: 64

Cenimo Vašu privatnost

Mi i naši partneri skladištimo ili pristupamo informacijama na uređajima, kao što su kolačići i obrađujemo lične podatke, poput jedinstvenih identifikatora i standardnih informacija koje uređaj šalje u dole navedene svrhe. U takve svrhe možete kliknuti na saglasnost za obradu našeg i naših partnera. Ili možete da kliknete da odbijete pristanak ili pristupite detaljnijim informacijama i promenite svoje želje pre nego što pristanete. Vaše postavke će se odnositi samo na ovu veb lokaciju. imajte na umu da za obradu vaših ličnih podataka možda neće biti potreban vaš pristanak, ali imate pravo da prigovorite takvoj obradi. U bilo kom trenutku možete promeniti svoje postavke vraćanjem na ovu veb stranicu ili posetite našu politiku privatnosti.