DENTAL EXPRESS

05-10-2022 09:03

Firma Dental Express d.o.o je osnovana 2008. godine i bavila se distribucijom stomatoloških proizvoda.

Od novembra 2011. Dental Express se isključivo posvećuje ortodonciji, pa osnovna delatnost preduzeća postaje zastupanje i prodaja proizvoda renomiranih svetskih ortodontskih kompanija.

Pored ortodontskog programa kompanija koja zastupa i program aparata za miofunkcionalnu terapiju, terapiju zgloba i spavanja Myobrace i Myosa već duže od 10 godina.

Share this article to:
Organizator
Medijski partneri
Hotel partneri
Zemlje
  • Srbija 47
  • Hrvatska 3
  • Bugarska 2
Ukupan broj učesnika: 64

Cenimo Vašu privatnost

Mi i naši partneri skladištimo ili pristupamo informacijama na uređajima, kao što su kolačići i obrađujemo lične podatke, poput jedinstvenih identifikatora i standardnih informacija koje uređaj šalje u dole navedene svrhe. U takve svrhe možete kliknuti na saglasnost za obradu našeg i naših partnera. Ili možete da kliknete da odbijete pristanak ili pristupite detaljnijim informacijama i promenite svoje želje pre nego što pristanete. Vaše postavke će se odnositi samo na ovu veb lokaciju. imajte na umu da za obradu vaših ličnih podataka možda neće biti potreban vaš pristanak, ali imate pravo da prigovorite takvoj obradi. U bilo kom trenutku možete promeniti svoje postavke vraćanjem na ovu veb stranicu ili posetite našu politiku privatnosti.