ORTOTECH

05-10-2022 09:02

OrthoTech d.o.o. sa sedištem u Novom Sadu nudi najsavremeniji pristup u oblasti ortopedije vilica. Koristeći 3D štampu i biokompatiblne materijale nudi brza i efikasna rešenja za pacijente. Takođe, za klijente obezbeđuje podršku i savetovanje tokom celokupnog trajanja terapije. Stručni tim stoji na raspolaganju i odgovara na sva pitanja u najkraćem mogućem roku.


Kao rezultat višegodišnjeg iskustva, na raspolaganju su sledeće usluge: 1. Digitalna analiza i izrada plana ortodontskog tretmana, 2. Izrada OrthoTech alignera (nevidljivih folija) za ispravljanje zuba sa dve vrste tehnologije tretmana, 3. Izrada folija (mobilnog aparata) za širenje vilice, 4. Izrada štitnika za zube, 5. Izrada retencionih folija, 6. Izrada folija za izbeljivanje zuba.

Share this article to:
Organizator
Medijski partneri
Hotel partneri
Zemlje
  • Srbija 47
  • Hrvatska 3
  • Bugarska 2
Ukupan broj učesnika: 64

Cenimo Vašu privatnost

Mi i naši partneri skladištimo ili pristupamo informacijama na uređajima, kao što su kolačići i obrađujemo lične podatke, poput jedinstvenih identifikatora i standardnih informacija koje uređaj šalje u dole navedene svrhe. U takve svrhe možete kliknuti na saglasnost za obradu našeg i naših partnera. Ili možete da kliknete da odbijete pristanak ili pristupite detaljnijim informacijama i promenite svoje želje pre nego što pristanete. Vaše postavke će se odnositi samo na ovu veb lokaciju. imajte na umu da za obradu vaših ličnih podataka možda neće biti potreban vaš pristanak, ali imate pravo da prigovorite takvoj obradi. U bilo kom trenutku možete promeniti svoje postavke vraćanjem na ovu veb stranicu ili posetite našu politiku privatnosti.