MEDICAL QUEEN

04-10-2022 08:59

Firma Medical Queen zastupljena je na prostirma Srbije poslednjih 10 godina, a u krugu stomatologa i tehničara poznata je po zastupništvima za nekolicinu premium svetskih premium brendova: ICX (nemački implantati), Biolase (američki dentalni laseri), Roland (mašine za tehniku), Launca (introralni skeneri, hirurški konci, hemostatici i drugi prateći hirurški materijal).

Kompanija će u okviru Medidenta organizovati uživo demonstracije primene lasera, introralnih skenera i izrade protetskih nadoknada Roland mašinama najnovije generacije.

Najnoviji model, Roland DWX-52Di, za pouzdan, tačan i pristupačan sistem glodanja, napredni je model glodalice, koja je postala najpopularnija cad/cam mašina u većini zemalja sveta. Dolazi s instalisanim C-holderom za privrednu upotrebu (10% više restauracija sa svakim pogonom). Takođe, ova opcija omogućava glodanje od 90 stepeni, čime se omogućuje preciznije obrada vestibularne protetske površine i smanjuje vreme ručne obnove.

Apsolutna većina vodećih laboratorija i klinika izabrala je Roland. Ovaj sistem je izuzetno pouzdan - prosečni životni vek za zamenu vretena je šest godina! I daljnji troškovi zamene su tri puta jeftiniji u odnosu na druge glodalice koji koriste fiksne rezače vazduhom i zahtevaju snažan kompresor.

Share this article to:
Organizator
Medijski partneri
Hotel partneri
Zemlje
  • Srbija 33
  • Hrvatska 3
  • Crna Gora 3
Ukupan broj učesnika: 49

Cenimo Vašu privatnost

Mi i naši partneri skladištimo ili pristupamo informacijama na uređajima, kao što su kolačići i obrađujemo lične podatke, poput jedinstvenih identifikatora i standardnih informacija koje uređaj šalje u dole navedene svrhe. U takve svrhe možete kliknuti na saglasnost za obradu našeg i naših partnera. Ili možete da kliknete da odbijete pristanak ili pristupite detaljnijim informacijama i promenite svoje želje pre nego što pristanete. Vaše postavke će se odnositi samo na ovu veb lokaciju. imajte na umu da za obradu vaših ličnih podataka možda neće biti potreban vaš pristanak, ali imate pravo da prigovorite takvoj obradi. U bilo kom trenutku možete promeniti svoje postavke vraćanjem na ovu veb stranicu ili posetite našu politiku privatnosti.