ORALENT

04-10-2022 08:57

Curaden AG je švajcarska kompanija, pionir na području razvoja proizvoda za očuvanje oralnog zdravlja i individualne dentalne profilakse. U saradnji sa dentalnim profesionalcima stvaramo proizvode koji služe jedinstvenoj svrsi - doživotnom očuvanju zdravlja zuba i desni.

Dugogodišnja saradnja sa međunarodnim dentalnim stručnjacima i specijalistima koji rade na univerzitetima dovela je do akumuliranja bogatog fonda znanja o tehnikama pranja zuba i pravilnog održavanja oralne higijene. Rezultat ove saradnje su i atraktivni, efikasni proizvodi koji su atraumatični za zubna tkiva i koriste se sa zadovoljstvom.

Curaprox asortiman obuhvata sve što je potrebno za doživotno očuvanje oralnog zdravlja: četkice za zube za decu i odrasle, interdentalne četkice, četkice za solo tehniku, konce za zube, paste za zube za decu i odrasle, rastvore, dude varalice i glodalice kao i ostala pomoćna sredstva.

Na sajmu Medident će biti predstavljen veći deo asortimana, a stručni saradnici biće na raspolaganju svim posetiocima za sva pitanja i dodatne informacije. Svim posetiocima štanda biće dostupni promo materijali i uzorci određenih proizvoda, a kompanija ističe da je za sve posetioce omogućen i dodatni sajamski popust.

Share this article to:
Organizator
Medijski partneri
Hotel partneri
Zemlje
  • Srbija 47
  • Hrvatska 3
  • Bugarska 2
Ukupan broj učesnika: 64

Cenimo Vašu privatnost

Mi i naši partneri skladištimo ili pristupamo informacijama na uređajima, kao što su kolačići i obrađujemo lične podatke, poput jedinstvenih identifikatora i standardnih informacija koje uređaj šalje u dole navedene svrhe. U takve svrhe možete kliknuti na saglasnost za obradu našeg i naših partnera. Ili možete da kliknete da odbijete pristanak ili pristupite detaljnijim informacijama i promenite svoje želje pre nego što pristanete. Vaše postavke će se odnositi samo na ovu veb lokaciju. imajte na umu da za obradu vaših ličnih podataka možda neće biti potreban vaš pristanak, ali imate pravo da prigovorite takvoj obradi. U bilo kom trenutku možete promeniti svoje postavke vraćanjem na ovu veb stranicu ili posetite našu politiku privatnosti.