Dođite po zdravlje

02-10-2022 18:35

MEDIDENT, međunarodni sajam medicine i stomatologije, čija je suština zdravlje u najširem smislu te reči, preventiva, savremeni načini lečenja i promocija naučnih dostignuća u svim segmentima medicine i stomatologije, i svojim 45. izdanjem treba da dokaže da je najrespektabilnija regionalna medicinska sajamska manifestacija.

U Hali 3 Beogradskog sajma, od 6. do 8. oktobra 2022. okupiće se preko 70 izlagača i svojom reprezentativnom ponudom ponajviše dentalne, ali i ostale medicinske i laboratorijske opreme i sredstava, farmaceutskih i drugih proizvoda i usluga, preporučiti kao sajamski oslonac celokupne struke i pratećih srodnih industrija.

Očekuje se da tokom tri sajamska dana ova najstarija i najveća regionalna sajamska manifestacija ove vrste ugosti velike i male izlagače i klinike iz više zemalja ovog dela Evrope, koji će predstaviti svoje proizvode i usluge iz širokog spektra izlagačkih, stručnih i promotivnih programa. Kroz prezentacije, seminare i pokazne vežbe, Medident će ponuditi i aktuelna stručna medicinska saznanja i praktične obuke i iskustva iz stomatološke prakse i drugih grana medicine.

Pored onog stručnog, Medident će i ove godine pokazati svoj humani i humanitarni karakter dočekujući posetioce brojnim promocijama, prezentacijama i akcijama, besplatnim pregledima, masažnim tretmanima, raznovrsnim pokaznim vežbama, kratkim promotivno-edukativnim programima i drugim korisnim uslugama iz različitih medicinskih oblasti.

Таkо će "Plavi krug" organizovati besplatno merenje šećera u krvi, krvnog pritiska i indeksa biomase, a oboleli od dijabetesa moći će da dobiju savete i edukaciju; "Žena plus" (Asocijacija za pomoć ženama ugroženim HIV-om) ponudiće edukativne materijale za posetioce; Institut za transfuziju krvi Srbije organizovaće akciju dobrovoljnog davanja krvi; na štandu firme B.P. Eurogrupa posetioci će moći da dobiju besplatnu masažu; firma Profarm će na štandu Elmeda promovisati Gingiopro, gel sa prirodnim aktivnim sastojcima za negu i masažu desni.

Kompanija Neodent će u okviru interaktivnih radionica na svom štandu, 7. oktobra, organizovati prezentaciju ambulantnog izbeljivanja zuba na pacijentu, primenom White Smile Flaesh lampe, a biće prikazan i rad sa sredstvima i uređajima za higijenu i dezinfekciju na izloženom stomatološkom radnom mestu, da bi se efikasno sprečilo širenje bakterija.

Na štandu Kreativ-Foglinika Kft biće organizovane prezentacije o mađarskoj medicini i stomatološkoj klinici Kreativ (na ruskom i srpskom jeziku, na svaka dva sata). Na istom štandu biće moguće prijaviti se za konsultacije, preglede, operaciju i ugradnju zuba u klinici. Firma IPRO ING izložiće i demonstrirati rad uređaja Genano 350, koji je izuzetno efikasan za dekontaminaciju vazduha u ordinacijama, laboratorijama, kancelarijama itd. Standardni uređaji za prečišćavanje koriste filtere koje je potrebno često menjati (velik trošak), a ovaj nema filtera i radi na principu električne plazme.

Poslovnim ljudima i medicinskim stručnjacima, koji čine većinu posetilaca ove manifestacije, Medident će takođe ponuditi komercijalne, stručne i edukativne sadržaje i omogućiti im da na jednom mestu saznaju i razmene korisne informacije iz oblasti medicine i dentala, potvrđujući još jednom svoje mesto u vrhu regionalne ponude sajamskih manifestacija posvećenih medicini i stomatologiji.

Posle dvogodišnje pauze, Medident se vraća na mesto sa kojeg se medicinska i stomatološka pomoć ukazuje i distribuira i lakše i sveobuhvatnije, na zadovoljstvo medicinskih stručnjaka, poslovnih ljudi, klijenata i pacijenata.

* * * * *

Radno vreme sajma Medident je 6. i 7. oktobra 10 - 19 časova, a 8. oktobra 10 -18 časova.

Pojedinačna ulaznica košta 400 dinara, grupna 250 dinara, a parking u krugu Sajma plaća se 150 dinara po satu.

Share this article to:
Organizator
Medijski partneri
Hotel partneri
Zemlje
  • Srbija 47
  • Hrvatska 3
  • Bugarska 2
Ukupan broj učesnika: 64

Cenimo Vašu privatnost

Mi i naši partneri skladištimo ili pristupamo informacijama na uređajima, kao što su kolačići i obrađujemo lične podatke, poput jedinstvenih identifikatora i standardnih informacija koje uređaj šalje u dole navedene svrhe. U takve svrhe možete kliknuti na saglasnost za obradu našeg i naših partnera. Ili možete da kliknete da odbijete pristanak ili pristupite detaljnijim informacijama i promenite svoje želje pre nego što pristanete. Vaše postavke će se odnositi samo na ovu veb lokaciju. imajte na umu da za obradu vaših ličnih podataka možda neće biti potreban vaš pristanak, ali imate pravo da prigovorite takvoj obradi. U bilo kom trenutku možete promeniti svoje postavke vraćanjem na ovu veb stranicu ili posetite našu politiku privatnosti.